Jockey boxershorts voor de man

Jockey is een Amerikaans merk waarvan de voorloper S.T. Cooper & Sons al in 1876 begon met het maken van onderkleding en sokken. De naam Jockey duikt voor het eerst in 1934 op als een zeer populair merk herenondergoed en in die jaren verkocht het ook heel erg goed. Het is de jarenlange traditie die ervoor zorgt dat Jockey nog altijd een leidend bedrijf is maar in tegenstelling tot de eerste jaren is het ook bij ons gewoon verkrijgbaar.

Via smartbodywear kan je nu ook heel gemakkelijk vanuit huis je boxershorts bestellen. De klant heeft hierbij keuze uit moderne en luchtige microfiber of katoenen stretchmodellen, maar ook uit de klassieke Jockey Midway of de wat losser zittende Jockey geweven boxer. Alle modellen hebben gemeen dat ze hoogwaardig zijn gefabriceerd en over een zeer hoog draagcomfort. Maar ook de afwezigheid van naden en labels zorgen voor extra comfort. Comfort die ook na na vele wasbeurten aanwezig zal blijven. Met pasvormen tussen de S en 3XL is er voor iedere man een passende boxer te verkrijgen.

Indien voor 17.00 besteld bezorgt smartbodywear je boxer altijd een dag later aan huis. Hiervoor worden geen verzendkosten gerekend. Ruilen mag altijd binnen 14 dagen en er worden geen retourkosten gerekend.